opdrachtgevers en referenties

Mind Cultivation werkt o.a. voor

wat anderen zeggen over mind cultivation


Stuntteam de Beukelaer kent Nick Swart meer dan 20 jaar. Door zijn achtergrond, kennis en ervaring zijn wij zeer blij met zijn bijdrage als het gaat om training en coaching van ons team.

Het fijne is dat Nick in een zeer korte tijd de relatie kan leggen tussen individuele personen, groepen in relatie tot hun functioneren en functie omschrijving. Daarmee kunnen wij jonge stunt coördinatoren, met een minimum van 8 jaar set ervaring, gericht opwerken naar een leiding gevende taak op nationale en internationale filmsets.

Maar ook de senior coördinatoren en second unit directors krijgen na een sessie met Nick weer zoveel tools mee dat ook zij vooruit kunnen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Marco Maas Directeur Stuntteam de Beukelaer


Judo Bond Nederland
Nick heeft voor de RTC dag voor de Judo Bond Nederland een workshop verzorgt over het thema prestatiegedrag.

Nick wist de doelgroep (judoka’s van 15-18 jaar en coaches) te bereiken, te boeien en hun te laten nadenken over onderwerpen zoals doorzettingsvermogen, beslissingen nemen en reflecterend vermogen. Veel coaches uit de zaal waren ook enthousiast over de workshop en hebben aangegeven graag nog een verdere verdieping te krijgen op het thema.

Tenslotte is Nick een prettig en professioneel persoon om mee samen te werken.

Lourain van der VleutenCoördinator talentontwikkeling
 Judo Bond Nederland